34000 Kragujevac
+381(0)63/109-64-55
office@clean-shine034.com

Čišćenje i održavanje stambenih zgrada

Čišćenje i održavanje stambenih zgrada

Redovno i kvalitetno čišćenje stambenih zgrada je faktor koji pozitivno utiče izgled zajedničkih prostorija i okoline zgrade , a direktno utiče i na zaštitu zdravlja stanara i raspoloženje.

Pri preuzimanju zgrade praktikujemo prvo generalno čišćenje , nakon čega sledi redovno održavanje higijene stambene zgrade .CLEAN&SHINE vam nudi tri paketa usluga u okviru tri različita paketa:

  1. Osnovni paket usluga čišćenja stambenih zgrada
  2. Prošireni paket usluga čišćenja stambenih zgrada
  3. Ekskluzivni  paket usluga čišćenja stambenih zgrada

Bez ikakvih obaveza stanara prema našim radnicima, CLEAN&SHINE d. o. o.  izlazi na teren sa svom opremom i svim sredstvima potrebnim za čišćenje Vaše zgrade. Donosimo čak i svoju vodu.  

CLEAN&SHINE d. o. o. donosi odluke brzo i efikasno i nudi prava rešenja u svakoj situaciji, zahvaljujući jasnoj strukturi rukovođenja i direktnoj komunikaciji sa saradnicima.

Za održavanje i čišćenje poslovnih i stambenih objekata  koristi savremene mašine i sredstva za čišćenje. Osoblje CLEAN&SHINE d. o. o. odlično poznaje posao odrzavanja prostora i shodno tome  ga obavlja predano i kvalitetno, kako bi higijena u poslovnom i stambenom prostoru zadovoljila najviše standarde.

Dinamika izvšenja obaveza, kao i brojčano stanje radnica u vašem poslovnom prostoru može da bude po vašem zahtevu ili našoj proceni koju dostavljamo u ponudi nakon pregleda objekta (poslovnog protora, lokala).
Radnica na održavanju higijene je u obavezi da vodi evidenciju rada kao i zapažanja vezana za oštećenje inventara, slavina, el.instalacija i o istom obavesti nadležne osobe. Navedeni opis je standardan i tipičan , spremačica će poslove predviđene ovim programom obavljati u zavisnosti od dogovora ,a sve navedene obaveze na Vaš zahtev i Vašu sugestiju ćemo izmeniti i dopuniti vašim predlogom.

Dozvolite firmi   CLEAN&SHINE d. o. o. da održava higijenu Vaših prostorija – i bićete uvek u čistom i urednom okruženju!

No Comments

Add your comment